fbpx

Monro premium 19

Monro premium 19

4.990,00 RSD

Dobrodošli u svet vrhunskih naočara! Predstavljamo vam naše najnovije polarizovane modele sa acetatnim ramom. Ove naočare su pravi sinonim za stil i funkcionalnost. Njihov acetatni ram dimenzija 138x49mm donosi izuzetnu udobnost i istovremeno privlačan izgled koji se ističe. Sa polarizovanim staklima, pružaju vam ne samo oštar i jasan vid, već i zaštitu od nepoželjnih odbljesaka.

Naše naočare su pažljivo izrađene koristeći najkvalitetnije materijale, sa posebnom pažnjom posvećenom detaljima. Svaki par naočara je kreiran da odgovara različitim stilovima i ličnostima, tako da možete pronaći savršen model koji odražava vašu individualnost.

Uživajte u svakom trenutku sa našim polarizovanim acetatnim naočarima. Budite spremni da zakoračite u svet jasnog vida, udobnosti i bezvremenskog stila. Osetite razliku i istaknite se sa našim vrhunskim naočarima. Uverite se zašto su naše polarizovane naočare sa acetatnim ramom pravi izbor za sve ljubitelje mode i kvaliteta.

Zakoračite u svet Monro naočara – vaših vernih partnera u stilu i jasnoći

Podelite:

Иди на врх

Price Based Country test mode enabled for testing Србија. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari